KIRIKKALE
26°
01:25

Öğleye kalan Süre

Kırıkkalegücü deplasmanda kayıp!

Türkiye Futbol Federasyonu 3. Lig 1. grupta mücadele eden Kırıkkalegücü, deplasmanda takıldı. Küçükçekmece Sinopspor ile karşılaşan kırmızı lacivertiler, İstanbul'a 3 puan bıraktı.


KALESİNDE ERKEN GOL GÖRDÜ
2023-2024 futbol sezonuna iyi bir şekilde başlayan ve ligin üstlerine demir atan Kırıkkalegücü, sezonun 8'inci hafta karşılaşmasını İstanbul'da oynadı. Küçükçekmece Sinopspor ile karşılaşan Kırıkkalegücü sahada istediği puanı alamadı. Karşılaşmalar dakika 14'ü gösterdiğinde kontra atak yakalayan Küçükçekmece Sinopspor, Murat Can Bölükbaşı ile 1-0 öne geçti. Kırıkkalegücü, ilk yarıda sergilediği performansla ilk yarıya geride girdi.

SON DAKİKADA İKİNCİ GOL GELDİ
İkinci yarıya hırslı ve kontra ataklarla başlayan Kırıkkalegücü, rakip kaleyi adeta abluka altına aldı. Kanatlardan geliştirilen ataklardan sonuç alamayan Kırıkkalegücü, zaman zaman kalesinde tehlikeli anlar yaşadı. Rakip kalede gol arayışında bulunan Kırıkkalegücü istediğini bulamadı. Dakikalar 90'ı gösterdiğinde sol kanattan atak geliştiren Küçükçekmece Sinopspor, Doğacan Diker ile karşılaşmanın skorunu belirleyen, takımını 3 puana götüren golü attı. 6 dakika uzatmanın verildiği karşılaşmada başka gol sesi çıkmadı. Küçükçekmece Sinopspor, evinde aldığı 3 puan ile 4'üncü sıraya yerleşti. Kırıkkalegücü ise 12 puanda kalarak 5'inci sıraya geriledi.

Haber:Sibel Pehlivanlı 

İlginizi Çekebilir

KOP’tan turizme baca taktıracak proje

İlginizi Çekebilir

20 ilden 240 sporcu Kırıkkale'de yarı finalde yarıştı

İlginizi Çekebilir

Kırıkkalegücü, deplasmanda puan arayacak 

Haber Yorumları

Yorum Yaz

24662

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171